Блог садівника

На етапі закладки саду виникає багато питань, однозначну відповідь на які знайти досить важко. Згодом коло проблем значно розширюється: щеплення, обрізка, захист від шкідників та хвороб, підживлення. Тому ділюся власним багаторічним досвідом, який допоможе краще розібратись у різних аспектах садівництва. 

Здавалося б взимку роботи у саду не має, то ж можна відпочити. Однак, як свідчить практика, насторожі потрібно бути завжди.

На відміну від Київщини в Тернопільській області шовковиця не є такою поширеною. Натрапити на шовковицю в присадибних ділянках, балках, полях чи лісосмугах досить важко. Тому для висадки у своєму саду привозив дикорослі саджанці з Києва, маючи намір згодом їх пощепити.

Хочете самостійно здійснити щеплення дерев і не знаєте з чого почати? Для початку спробуємо розібратися, які існують найпоширеніші методи щеплення, і коли доцільно застосовувати той чи інший метод.

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати